marți, 29 aprilie 2008

Cel mai TAREE PARTY din Târgu Frumos


Cel mai TAREE PARTY din Târgu Frumos:


Atenţie: DUMINICĂ, 4 MAI, ora 19

Pentru că se lansează candidatul nostru la funcţia de primar: VASILE AFILIPOAIE, PD-L Târgu Frumos în colaborare cu NOVA MIRO - Supermarket va oferi oraşului Târgu Frumos oportunitatea de a dansa pe ritmurile incitante ale lui...............................GeoDaSilva !
In deschiderea concertului îl vom avea pe
Dj Andrew Cole.

In ziua de
4 MAI luaţi-vă LIBER la DISTRACŢIE. Veţi putea beneficia de super activităţi: concursuri, premii, cadouri, muzica...şi SURPRIZE!

Rămâneţi pe http://tineriipd-l.blogspot.com .Vom reveni cu informaţii proaspete.

Câteva poze cu GeoDaSilva:

36 de comentarii:

Anonim spunea...

voteaza pt noul primar la orasului tau....Afilipoaie Vasile ...voteaza PD-L..

Anonim spunea...

al*

Anonim spunea...

mereu invingatori........pd-l....fiti alaturi de noi....Afilipoaie Vasile.......;)....fapte nu vorbe

Tineret PD-L spunea...

Ma nu mai faceti PROPAGANDAA..
DAR TOTUSI HAI PD-L..HAI AFILIPOAIEEE !!!!

Anonim spunea...

niciodata in spate...totdeauna se poate...votati Afilipoaie Vasile..."faptele vorbeste"

Tineret PD-L spunea...

Va rugam cand publicati comentariile dati la "Alegeţi-vă o identitate " click pe " Nume / Adresă URL " si scrieti-va numele dumneavoastra..
Va multumim !

Anonim spunea...

bv voua...ati facut o treaba buna cu blog-ul asta

Anonim spunea...

sa vedem...moroi:nu am vrea ca primarul orasului sa fie un analfabet... hogasoaia e prea corupt iar ficiorsu' e un idiot...tataru a furat deja prea mult as zice...dar ceilalti cine-s?:-? scuzati ignoranta,dar am ramas cam in urma cu stirile:D

Tineret PD-L spunea...

deci PD-L il sustine pe Afilipoaie Vasile..iar Ignea e viceprimarul prezent (I think...)

Tineret PD-L spunea...

eu asa stiu ca ignea e vice.. stie careva sigur?

Tineret PD-L spunea...

Va rugam cand publicati comentariile dati la "Alegeţi-vă o identitate " click pe " Nume / Adresă URL " si scrieti-va numele dumneavoastra..
Va multumim !

Anonim spunea...

parerea mea: toata adunatura aia de pustani, care habar nu au ce i aia plotitca...Bai baieti voi cand v-ati inscris in partid, ati stiu macar de la ce vine "PD-L" stiti politica partdiului? stiti ce uramreste acest partid ce principii are??? sau v-ati dus la baut?..eu cred ca da... pai asa e romanul.. ca doar fraierimea se aduna la mici si la bere. Vreau sa va zic asa, voi nu sunteti membride partid decat pe hartie, ca de fapt pe voi scrie asa: MASA DE MANEVRA...chiar asa cu litere mari..;)

Tineret PD-L spunea...

Ok.. si de ce nu ti-ai scris numele?

Anonim spunea...

invidioasa mai e lumea asta [-(

nu bagati in seama ;)) sunt ofticati k lor nu le-a venit ideea asta ... sa aiba in partid si tineret ...iar acum ...

sunteti unici :) bv voua !

Tineret PD-L spunea...

Ce facem noi este 30 % sau chiar mai putin politica.
Restul este distractia, munca de echipa,atmosfera de grup, prietenia , noi vrem sa cunoastem persoane noi...sa ne facem prieteni noi.. nu mergem la partid pentru ca x, y, z da de baut moca pentru a lipi niste afise.
Si sunt multe persoane care nu stiu scopul ORGANIZATIEI DE TINERET (in general nu numai PD-L) care cred ca se vine numai si numai la "PLEASCAAAAA"

ShanJohn spunea...

Si inca ceva Domnule anonim care nu ai pic de tupeu sa iti publici numele...ptr a vedea ce e de fapt un partid esti invitat cu toata dragostea sa asisti la una din sedinte..vezi tu ...un artist autohton spunea ceva de genu referitor la cei ce stau la opc:..esti jmecher doar intre 4 pereti,ca sa nu mai zic ca te rupi in fata gagicilor punand la avatar poze cu masina lui Mutu"...uite de asta s-a infiintat o oragnizatie ca in viitor sa ai cunostinta de cauza despre ceea ce se intampla in jurul tau si in special in orasul tau...de asta iti propun aceasta invitatie la una din sedinte sa vezi ce discutii interesante sunt si sa vezi cum e sa fii tratat ca un adevarat om...cu mica sau marea ta valoare caere o ai...ptr ca acolo ei sunt ca o familie...

Mihaela spunea...

si eu vreau la partid... :((

Tineret PD-L spunea...

OK promit ca te voi anunta eu la urmatoare sedinta ;) !

Anonim spunea...

tineti-o tot asa si o sa fie minunat! felicitari pt k stiti sa va distrati! sunteti cei mai tari!

Anonim spunea...

Ma m-ati zapacit de cap !!! pana la urma e concertul asta? ori la la nova miro , la popa zugravu, la casa de cultura ? Facetzil pe dealul Buznei in ploaie sa cresteti mai mari !!

Anonim spunea...

Nu va amagiti cu apa chioara copii !! Visati aiurea !! Ce a facut Tataru intr-un mandat lui Afilipoaie,Ursache si Ignea le-ar trebui multi ani si tot degeaba !! Votam TATARU !! Noi oricum votam Tataru !! Semneaza un grup de tineri cu capul pe umeri !!

Tineret PD-L spunea...

DIN NEFERICIRE VREMEA NU A TINUT CU NOI ASA CA DISCOTECA VA FI LA AQUA PARTY (Zugravu).

Va multumim !

Tineret PD-L spunea...

"papusa dumitru" am fi recunoscatori sa ne dati cateva exemple din realizarile domnului primar Tataru.

Anonim spunea...

"Papusa Dumitru" daca domnul Tataru e atat de bun vino cu argumente!? Eu personal, din cate stiu tinerii nu au fost si nu sunt sustinuti de Tataru...Uita-te la noi tinerii de la PD-L...avem BLOG, organizam un concurs de CROSS pentru tineri, duminica avem PARTY cu GeoDaSilva, lucram la proiecte pentru tineri, avem un sediu pus la dispozitie de PD-L la orice ora...Si sunt doar cateva facilitati, iar domnul Afilipoaie inca nu e primar. Deci..daca te tine (si nu esti doar cu vorbele!) vino cu argumente masurabile...

Anonim spunea...

Ar fi interesant si pe Dealul Buznei..poate pe viitor...Cand am planificat concertul nu existau inca prognoze meteo postate pe internet...Pentru a contracara riscul ne-am rezervat dreptul sa schimbam locatia in caz de vreme nefavorabila...Cred ca Aqua Party e ok pentru un SHOW. Te asteptam!

Anonim spunea...

Cand invatati sa scrieti tinerilor democrati ? Apa de ploaie este sustinerea voastra ! Norii vin si apa curge .Voi va impotmoliti aiurea.Carte va trebuie copii si nu pomeni electorale.Imi e mila de voi ! Nu sunteti ajutati , sunteti pacaliti.Sunteti masa de manevra , sunteti carne de tun pentru interesele celor care va amagesc cu bere si niscai banuti.

Anonim spunea...

Intrati in scoli si gradinite si veti realiza cati ban i a adus primarul liberal Tataru pentru invatamant. Macar atat .Nu ati aflat asta sau chiuliti de la ore stimabililor tineri democrato-pacaliti !!

Anonim spunea...

Am cititi pe messenger-ul vostru ca aveti adevarat candidat de primar !! Il cheama AFILICOIE !! HA HA HA !!!!
http://adriana.hi5.com

Tineret PD-L spunea...

scoli/gradinite..(erau)

..drumuri/canalizari/spital (unde-s?)

Prin comentariile care le-ati lasat dati dovada de frica.
Toti incearca sa ne demoralizeze cu vorbe-n vant (ca suntem fraieriti/pacaliti cu mici/bere etc)
Suntem constienti ca avem sanse egale, sau chiar mai multe decat domnul Tataru la postul de primar.

Anonim spunea...

Eu am alte nelamuriri la adresa lui Shooby si Profesor de Liceu....Tocmai am aflat ca s-a dorit/se doreste accesarea unui credit bancar de catre domnul TATARU, in contul Primariei? Cum e posibil asa ceva? Cand exista fonduri structurale de milioane de euro? A...intuiesc explicatia...domnul Tataru nu stie si nici nu are oameni care sa-si asume responsabilitatea unui proiect cu finantare europeana, pe "moca". Mai bine lucreaza cu banca si gireaza banii publici ai cetatenilor din Targu Frumos....poate nu se prinde nimeni!
Nu contest ca domnul Tataru nu a facut nimic pentru Targu Frumos. A facut! Dar Afilipoaie poate face si mai mult. Mai ales in acest moment, cand finantarile europene asteapta sa fie accesate. Trebuie doar oamenii potriviti la locul potrivit. Si noi, oamenii PD-L suntem potriviti! Cetatenii care ne vor vota nu vor avea nimic de pierdut!

Tineret PD-L spunea...

Domnule Profesor de Liceu de ce ne spuneti sa invatam sa scriem? Nu va place cum scriem? Va simtiti cumva complexat? Tinerii PD-L, adica noi - echipa dupa cum puteti vedea, avem un blog, comunicam prin imagini si articole, lumea ne stie, chiar si dumneavoastra ne cititi! Oferiti-ne un feedback concret...asa invatam!

Anonim spunea...

P-pleava N-nationala L-liberala ...asta inseamna PNL. Shooby asta e organizatia voastra din targu frumos ...pleava targului .intradevar numai oameni inteligenti aveti acolo ..toti alcoolistii,hotii,analfabetii targului.la voi este vreo unul cu facultatea terminata in afara de dl-Tataru ....nop...nik ...asea ca nu vorbiti de pleasca si de altele. intai sa va uitati la voi si dupa aia vb de altii.domn prof stai calm .

Carmen spunea...

Domnul Ttaru a realizat multe in orasul Targu Frumos.Amintiti-va cate spectacole a realizat.Afilipoaie a facut un party si deja incepeti"fapte nu vorbe".V`a cumparat cu o petrecere.Si "Ce facem noi este 30 % sau chiar mai putin politica.
Restul este distractia, munca de echipa,atmosfera de grup, prietenia , noi vrem sa cunoastem persoane noi..." cu proiectele pentru oras si toate cele necesare cum ramane.Spuneti ca 30% sau mai putin politica,va bazati pe tineri dar nu degea se numesc partide politice>>> sa includa politica nu,numai distractie.Cei care vb de bine cu numele de anonim nu le comentati nimic pe cand celor care scriu in defavoare voastra cu anonim le comentati.Credeti ca puteti cumpara un oras cu un party.

Anonim spunea...

In nici un caz nu cumparam orasul cu un party. Am realizat petrecerea pentru a demonstra cetatenilor ca si noi vom continua traditia cu zilele orasului, ca vom face petreceri si sarbatoare. Si o vom face mai bine decat ce s-a facut pana in prezent de domnul Tataru.

Trebuie sa ai in vedere ca acest blog promoveaza in primul rand valorile tinerilor PD-L. Noi facem doar 30% politica, restul sunt activitati menite sa dezvolte personal si profesional tinerii. Ne folosim de distractie pentru a educa tinerii.

In curand o sa apara pe blog un articol in care vei putea citi obiectivele pe care si le-a fixat PD-L Targu Frumos (cele ale tinerilor sunt deja).

Crede-ma suntem mai motivati sa transformam Targu Frumos in oras european decat oricare dintre partide.

Anonim spunea...

draga carmen domnu tataru a facut zilele orashului cu bani motivati nu din bani personali in primul rand..si a adus niste trupe in care : daca aduni 3 spectacole ale zilele orashului nu fac cat a facut GeoDaSilva si bani si show...si habar nu ai nimic despre realitate..esti total in aer cu realitatea..gandeste-te de 3 ori inainte sa pui un comentariu..

Tineret PD-L spunea...

Pentru cei care ne scriu de bine cu "anonim", le multumim si ii rugam ca data viitoare sa lase un nume. Iar pentru cei care scriu in defavoarea noastra, de asemenea le multumim, dar trebuie sa fie constienti ca e normal sa ne aparam! Carmen mai citeste-ne si o sa realizezi ca nu avem pretentia de a cumpara un oras cu un party.