marți, 4 noiembrie 2008

Angajăm paparazzi!


Lansăm un concurs pentru tinerii din Târgu Frumos!

Și cum ne place ca lucrurile să fie interesante lansăm un concurs pentru ocuparea postului de paparazzi PD-L!  Pentru o singură poză vei fi plătit foarte bine.


Mai  specific:

Dacă ai între 18 și 35 de ani, pozează-l pe LIVIU GABRIEL BULGARU într-o ipostază inedită, originală, care să ne impresioneze sau să ne șocheze. Cea mai tare poză va fi plătită cu 100 lei plus o invitație la un party PD-L Tineret.


Cum ai realizat o poză de paparazzi, trimite-o repede pe tineriinpolitica@yahoo.com . Nu uita să scrii în mail numele complet și un număr de telefon unde să te putem găsi. Termenul limită este 20 noiembrie 2008.


Probabil că vă întrebați cine este Liviu Bulgaru și unde îl găsiți. Vă dăm câteva indicii:


candidat pentru funcția de deputat,

*  sediul PD-L, 

* organizator și finanțator la concertul de duminică cu Doru Octavian Dumitru, Elena Gheorghe, etc.


Dacă ne va fi greu să decidem ce fotografie câștigă, cele mai reușite vor fi publicate pe blog, iar tinerii vor putea vota. Ne rezervăm dreptul de a utiliza toate fotografiile trimise pe mail. Menționăm că un participant poate trimite maxim 2 poze.  

Succes!

Un comentariu:

Anonim spunea...

un partid de tot kktul nu o sa mai facetzi nik cu el ...va urez succes HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA cu afilipoaie primar lol